Har ice Telenor dekning?

25.04.2024, 13:09 16

Ja, ice har Telenor-dekning. Ice er den eneste mobiloperatøren i Norge som har sitt eget mobilnett, med egne mobilmaster og dekning. Deres nettverk, kalt ice+, dekker i dag 94% av Norges befolkning. I områder der ice+ ikke er tilgjengelig, får du automatisk dekning i Telias nettverk uten ekstra kostnad.

Ice+ er Norges nyeste og mest moderne mobilnett, som også er klargjort for fremtidens 5G. Du kan nyte HD-kvalitet i samtaler uansett hvem du ringer til i Norge. Ice jobber kontinuerlig med utbyggingen av nettverket for å sikre enda bedre dekning og hastighet til en lavere pris for brukerne.

For å sjekke dekningskartet til ice og se hvor godt dekningen er der du befinner deg, kan du besøke deres nettside. Hvis du ønsker å se dekningskartet for Telias nettverk, kan du også finne det på Telias nettside.

Ice tilbyr gode dekningsnivåer, fra meget god dekning til god dekning. Innendørsdekningen kan variere avhengig av bygningens materialer og plasseringen innendørs.

Ice er dedikert til å tilby stabilt nett til en lavere pris, og de jobber også med å implementere 5G-nettverket over hele landet. Ice har gode tilbud og abonnement spesielt rettet mot ulike kundesegmenter, som gratis abonnement for barn og ekstra gode priser for de under 29 år.

Basert på erfaringene til tusenvis av mobilkunder i Norge, kan det være nyttig å referere til Bytt.no sitt dekningsbarometer for å få en pekepinn på hvilket mobilnett kundene mener har den beste dekningen. Husk at dekningen kan variere avhengig av hvor du bor og ferdes, så det er viktig å vurdere din egen bruk og behov når du velger en mobiloperatør.

Har du et spørsmål? Spør oss!

Folk spør også

Hvordan oppdatere Google Maps?

lagt til på 10.01.2024, 12:45

How old is Bing?

lagt til på 09.02.2024, 08:10

Hvordan bruke Google Street View?

lagt til på 08.05.2024, 20:21

Er det forskjell på USB-C kabler?

lagt til på 18.01.2024, 05:47

Hvordan slette historikk på Netflix?

lagt til på 12.01.2024, 07:19