Kan man dele på Netflix?

07.02.2024, 03:30 52

Ja, det er mulig å dele Netflix-kontoen din med andre medlemmer av husholdningen din. Når du angir en Netflix-husholdning ved hjelp av en TV-enhet, vil alle andre enheter som bruker samme Internett-tilkobling automatisk regnes som en del av husholdningen.

For å komme i gang med å bruke Netflix, må du logge inn på Netflix-appen eller nettstedet. Du kan logge inn på hvilken som helst kompatibel enhet eller flere kompatible enheter. Hvis du opplever problemer med innloggingen, kan du se trinnene for feilsøking på Netflix sin brukerstøtte-side.

Du har også muligheten til å opprette profiler for hvert medlem av husholdningen din. Opp til fem profiler kan opprettes på kontoen din, og du kan angi aldersgrenser på hver av dem. Dette gir en skreddersydd Netflix-opplevelse for hvert medlem.

Tidligere har Netflix gjort det enkelt å dele kontoen sin med separate profiler og muligheten til å strømme på flere skjermer samtidig på høyere abonnementstrinn. Likevel, i noen markeder som Chile, Costa Rica og Peru, tester Netflix å ta betalt for å legge til ekstra brukere på kontoen din som ikke bor sammen med deg. De jobber for å forstå nytteverdien av denne funksjonen før de gjør endringer globalt.

Netflix oppfordrer brukerne til å dele Netflix-kontoen sin kun med medlemmer av husholdningen sin. De sender også ut e-poster til brukere som deler kontoen utenfor husholdningen og gir dem muligheten til å logge ut enheter for å sikre at de bare deles innad i husholdningen.

Det er viktig å merke seg at å dele Netflix-kontoen sin med eksterne personer kan påvirke selskapets evne til å investere i nye TV-programmer og filmer. Derfor gir Netflix også brukerne muligheten til å dele kontoen sin mot et tillegg på 39 kroner i månedsprisen.

Har du et spørsmål? Spør oss!

Folk spør også

Hvordan få batteriet til å vare lenger iPhone?

lagt til på 13.02.2024, 03:52

Kan man dele skjerm med Mac?

lagt til på 10.01.2024, 17:54

Når slutter Windows 10?

lagt til på 07.02.2024, 00:52

Hva er hacking enkelt forklart?

lagt til på 10.01.2024, 17:58

Hvor fort går Tesla 0-100?

lagt til på 10.01.2024, 21:10