Acer går i strupen på Asus' lynraske spillskjerm

Les om Acers nye lynraske spillskjerm som utfordrer Asus' produkter. Få en nærmere titt på spesifikasjonene og designet. Oppdag hvilken spillskjerm som passer best for deg. Les mer på 32Chip.

Introduksjon

I den stadig voksende verdenen av dataspill og e-sport har skjermkvaliteten blitt en avgjørende faktor for spillere. Acer, et ledende merke innen datamaskiner og skjermer, har nå tatt opp konkurransen med Asus ved å lansere sin nye lynraske spillskjerm. Denne artikkelen tar en nærmere titt på Acers satsing og hvordan den sammenligner seg med Asus' produkter.
TEST: Asus ROG Strix XG27VQ – Innlevelse og diskolys
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Spillskjermens spesifikasjoner

Egenskap Acer spillskjerm Asus spillskjerm
Bildefrekvens 240 Hz 144 Hz
Oppløsning 1920x1080 2560x1440
Responstid 1 ms 4 ms

Acers spillskjerm imponerer med sin høye bildefrekvens på 240 Hz, som er betydelig raskere enn Asus' 144 Hz-skjerm. Dette gir spillere en jevnere og mer responsiv opplevelse, spesielt i raske actionspill hvor hvert millisekund er avgjørende. Skjermen har også en oppløsning på 1920x1080, noe som gir skarpe og detaljerte bilder.

En annen fordel med Acers spillskjerm er dens ekstremt lave responstid på bare 1 ms. Dette betyr at skjermen reagerer øyeblikkelig på brukerens input, og reduserer dermed sjansen for forsinkelse eller "ghosting" - et fenomen der bildene etterlater et etterslep og blir utydelige under raske bevegelser.

Asus går rett i strupen på Apple. Får de det til? | Tu.no
Bildekilde: www.tu.no

Design og funksjonalitet

Acers spillskjerm skiller seg også ut når det gjelder design og funksjonalitet. Skjermen har en slank ramme og en ergonomisk justerbar stativ, som gir brukerne muligheten til å tilpasse skjermen til sin optimale visningsvinkel. Den har også en innebygd blålysfilter, som reduserer belastningen på øynene ved lange spilløkter.

Asus' spillskjerm, på den annen side, har en høyere oppløsning på 2560x1440, som kan appellere til spillere som foretrekker mer detaljerte bilder. Skjermen har også en responstid på 4 ms, som selv om den ikke er like rask som Acers spillskjerm, fortsatt gir en god ytelse for de fleste spill.

Se også

Konklusjon

Acers satsing på den lynraske spillskjermen viser deres engasjement for å møte de stadig økende kravene fra spillere og e-sportutøvere. Med imponerende spesifikasjoner som en bildefrekvens på 240 Hz og en responstid på 1 ms, har Acer definitivt kastet seg inn i konkurransen med Asus. Valget mellom de to spillskjermene vil avhenge av individuelle preferanser og krav til bildekvalitet. Uansett hvilken spillskjerm man velger, er begge merkene ledende innen gaming-segmentet og leverer kvalitetsprodukter til spillentusiaster over hele verden.

Bærbar datamaskin: 9 modeller i test (2023) - Ekspertenes vurderinger -  Best-i-test.nu
Bildekilde: www.best-i-test.nu