Dette kan være en ny og større Galaxy S6

Les om ryktene om en større versjon av Galaxy S6 med 5,5 tommer skjerm og Snapdragon 808-prosessor. Lanseringstidspunktet er fortsatt uklart.

Bilde av «Galaxy S6 Plus» skal ha blitt lekket på nettet.

Nye mobilrykter popper opp på Internett med ganske høy hyppighet. Rett etter at vi nettopp fikk innblikk i spesifikasjonene til den ennå uannonserte Galaxy S6 Active, har det nå dukket opp opplysninger om nok en utgave av Samsungs nye flaggskipmodell.

Slik er de nye Galaxy S6-modellene - Tu.no
Bildekilde: www.tu.no

Ryktene om en større versjon

Nettstedet GSMArena har fått med seg det som tilsynelatende er lekkede bilder av en større versjon av S6 Edge. Mobilen skal ifølge ryktene bære navnet Galaxy S6 Plus og har en skjerm på 5,5 tommer, mot 5,1 tommer på de vanlige utgavene.

Bildet som har dukket opp ble sendt av en anonym Internett-bruker og lastet opp i en YouTube-video av mottakeren. Hva som er kilden til bildet er helt uvisst, og derfor må det naturligvis også tas med en stor klype salt.

Slik er de nye Galaxy S6-modellene - Tu.no
Bildekilde: www.tu.no

Utseende og spesifikasjoner

Galaxy S6 Plus skal altså være en større versjon av Edge-modellen, og ifølge det lekkede bildet vil telefonen også ha et utseende som er mer eller mindre identisk med den buede S6-utgaven, altså bortsett fra størrelsen. På innsiden vil den imidlertid bli litt annerledes.

Ryktene skal nemlig ha det til at Plus-versjonen vil benytte Snapdragon 808-prosessoren i stedet for Exynos-brikken. Snapdragon 808 er den samme man blant annet finner i LGs nye toppmodell G4.

Ellers skal mobilen ifølge ryktene by på 32 GB lagringsplass, bakkamera på 16 megapiksler og frontkamera 5 megapiksler, som vi også finner i den ordinære S6.

Se også

Lanseringstidspunkt

Når det gjelder tidspunktet for lansering av den nye mobilen er kildene litt delte. Ifølge GSMArena vil mobilen trolig bli avduket på IFA-messen i Berlin i september, men blant andre Cnet meldte nylig at Plus-utgaven antakelig vil bli sluppet i løpet av bare få uker. Ingenting er altså offisielt bekreftet av Samsung.

Samsung lanserer større Galaxy S6 Edge - Tu.no
Bildekilde: www.tu.no

S6 Active - en hardhaus-versjon

Det dukket også nylig opp informasjon om S6 Active. Begge de to forrige toppmobilene til Samsung kom i egne «tøffingutgaver» som var bygget for å tåle hardere påkjenninger enn de vanlige versjonene, i form av S4 Active og S5 Active. At også nylig lanserte S6 får en egen Active-versjon kommer nok derfor neppe som en overraskelse, og som blant andre PhoneArena melder foreligger det nå nye opplysninger om S6 Active.

Disse økte dimensjonene har sammenheng med at dekselet blir kraftigere og skal tåle en støyt. I likhet med de forrige Active-utgavene skal S6 Active også bli vann- og støvsikker. Samsung har altså ennå ikke kommet med noen offisiell kunngjøring av modellen, men dette forventes å skje ganske snart uten at det foreligger noe konkret tidspunkt.

Kun få uker før Apple forventes å slippe sin nye Iphone 6S har Samsung lansert to nye toppmodeller.

Samsung Galaxy S6 edge+ med 5,7 tommers skjerm vil være på plass i butikkhyllene i september, mens den nye Galaxy Note 5 ifølge Samsung ikke vil bli lansert i Europa.

Det er både merkelig og litt skuffende, mener mangeårig mobiljournalist i Tek.no, Espen Swang, men ser ikke bort fra at den kan dukke opp etterhvert.

— Note-modellene med den spesielle S-pennen som lar deg skrive på skjermen er blitt en større suksess enn Samsung opprinnelig så for seg, og her hjemme har mange sett frem til lanseringen Note 5. De blir nok skuffet nå, sier Swang.

Større skjerm gir også mer batteriplass, og batterikapasiteten er økt fra 2600 mAh til 3000 mAh.

Galaxy S6 edge+ har også raskere trådløs lading og en aluminiumsramme som angivelig skal være sterkere og mer ripebestandig.

Galaxy S7, og Samsung Galaxy S7 edge, er en Android smarttelefon som er produsert og markedsført av Samsung Electronics. S7-serien er en etterfølger til 2015 Galaxy S6, S6 edge og S6 edge+, og ble offisielt avduket 21. februar 2016 under Samsungs pressekonferanse på Mobile World Congress, og den europeiske og nordamerikanske utgivelsen er planlagt 11. mars 2016. Som med S6, er S7 produsert i en standard modell med en skjerm med en størrelse på 5,1 tommer, samt en edge-variant som er buet langs de lengste sidene av skjermen, og gjør skjermen til 5,5 tommer lang.

Galaxy S7 er en videreutvikling av tidligere årsmodeller, og gjenoppretter mange av funksjonene fra Galaxy S5, for eksempel IP-sertifisering for vann- og støvmotstand, så vel som utvidbar lagring. Galaxy S7s ytre design er i stor grad identisk med S6; den beholdt sitt metall- og glasskabinett, men med detaljnivåer, for eksempel en rettvinklet hjem-knapp, og et tynnere protrusion for kameraet. Begge modeller er tilgjengelig i svart og gullfarger; hvit, rosa og sølv-versjonen vil være tilgjengelige avhengig av markedet. S7 og S7 Edge er IP68-sertifisert, noe som betyr at telefonen er motstandsdyktig mot fukt og støv.

Slik er de nye Galaxy S6-modellene - Tu.no
Bildekilde: www.tu.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Samsung Galaxy S7, og Samsung Galaxy S7 edge, er en Android smarttelefon som er produsert og markedsført av Samsung Electronics. S7-serien er en etterfølger til 2015 Galaxy S6, S6 edge og S6 edge+, og ble offisielt avduket 21. februar 2016 under Samsungs pressekonferanse på Mobile World Congress, og den europeiske og nordamerikanske utgivelsen er planlagt 11. mars 2016. Som med S6, er S7 produsert i en standard modell med en skjerm med en størrelse på 5,1 tommer, samt en edge-variant som er buet langs de lengste sidene av skjermen, og gjør skjermen til 5,5 tommer lang.

Galaxy S7 er en videreutvikling av tidligere årsmodeller, og gjenoppretter mange av funksjonene fra Galaxy S5, for eksempel IP-sertifisering for vann- og støvmotstand, så vel som utvidbar lagring.

Galaxy S7s ytre design er i stor grad identisk med S6; den beholdt sitt metall- og glasskabinett, men med detaljnivåer, for eksempel en rettvinklet hjem-knapp, og et tynnere protrusion for kameraet. Begge modeller er tilgjengelig i svart og gullfarger; hvit, rosa og sølv-versjonen vil være tilgjengelige avhengig av markedet. S7 og S7 Edge er IP68-sertifisert, noe som betyr at telefonen er motstandsdyktig mot fukt og støv. I motsetning til Galaxy S5 er alle portene vanntette, og det trengs derfor ikke et eget lokk til hver port for å stenge ute vann og støv. S7 har en egen sensor i ladeporten som detekterer og stanser lading av enheten dersom fukt oppdages. Dette for å unngå kortslutning i ladeporten og påfølgende skader i enhetens elektronikk.

Galaxy S7-enheter er utstyrt med en Samsung Exynos 8890 system på en brikke og 4 GB RAM. I USA og Kina er S7 utstyr med en quad-core Qualcomm Snapdragon 820, som i motsetning til Exynos, støtter CDMA2000 nettverk, som fremdeles er i bruk av mange operatører i USA og Kina. Prosessoren kjøles med en såkalt termisk spreder, et 0.4mm vann-til-damp kjølerør som transporterer varmen vekk fra systembrikken. Galaxy S7 har enten 32 eller 64 GB intern lagringsplass (i de fleste markeder er bare utgaven med 32GB tilgjengelig). I motsetning til forgjengeren Galaxy S6 er S7 utstyrt med en minnekortleser, noe som tillater utvidelse av lagringskapasiteten. S7 støtter de aller fleste Micro SD-kort på markedet i dag. Samsung slapp også sin egen brikke, med 200GB lagringskapasitet, under lanseringen S7.

Både S7 og S7 Edge har en 1440p Super AMOLED - skjerm; S7 har et 5.1-tommers panel, mens S7 Kant bruker nå en større 5,5-tommers panel. Som med den forrige modellen, S7 Kant skjermen er buet langs sidene rammer for enheten. Begge modellene har også større batterier i forhold til S6, med 3000 mAh og 3600 mAh kapasitet henholdsvis og støtte for trådløs lading. De har også en 12-megapiksel bakovervendt kamera med en "Dual Pixel" image sensor og f/1.7 blenderåpning.

Videoer

EPIC EAST COAST USA: The ULTIMATE solo motorcycle road trip

Your body language may shape who you are | Amy Cuddy | TED

Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary (2008)

Top 15 Vitamins & Supplements for Neuropathy [+ 3 BIG SECRETS]

Tasting 600 year old ICE on the Matanuska Glacier, ALASKA |S6-E143|

🔄REVERSE Your Clogged & Stiff Arteries [50% Atherosclerosis over 45!]

New Free Energy | We put this infinite energy engine to test | Liberty Engine #2

Top 10 Foods That DESTROY Your HEART