Hvor lenge varer romjulssalget?

Les om varigheten av romjulssalget og spar penger på teknologi og produkter hos 32Chip. Finn ut når salget starter og slutter, og få tips for en vellykket handel.

Når er romjulssalget 2023?

Romjulssalget er tradisjonelt en salgsperiode som foregår i dagene mellom jul og nyttår. Butikker har litt forskjellige startdager for sine romjulssalg, noen ganger starter det direkte på juledagen og noen ganger på 2. juledag. Noen butikker tyvstarter romjulssalget allerede på eller før julaften.

Romjulsalg - se våre tips til salget | Dagbladet Kredittkort
Bildekilde: www.dagbladet.no

Hvor lenge varer romjulssalget?

Som navnet tilsier varer romjulssalget frem til nyttårsaften, men et romjulssalg varer vanligvis lenger enn det. Flere butikker har sitt romjulssalg frem til midten av januar og noen enda lenger enn det.

Julesalg og Romjulssalg 2024 | Årets beste salgsperiode
Bildekilde: www.advent-kalender.net

Romjulssalg hos SP

Her på SP betyr romjulssalget reduserte og julerøde priser på massevis av teknologi, alt fra kameraer, objektiver, videokameraer og droner til mikrofoner, hodetelefoner, datamaskiner, høyttalere, kameratilbehør og mye, mye mer!

Se også

Mens du venter...

Sjekk ut våre aktive kampanjer eller sjekk ut noen av våre mest populære kategorier mens du venter. Romjulssalget er en perfekt måte å kjøpe det du trenger til redusert pris – men det er bare lønnsomt om du virkelig trenger det du kjøper. Dagene mellom jul og nyttår er tiden hvor de fleste butikker tømmer lageret for å få plass til nye produkter.

Romjulssalg 2022 | Salg på skjønnhetsprodukter – Kosmetikk-nettbutikker
Bildekilde: www.kosmetikk-nettbutikker.com

Romjulssalget starter tradisjonelt tredje juledag – 27 desember.

Men mange butikker tyvstartet romjulssalget allerede på kvelden på julaften. Et tips er å melde deg på nyhetsbrev hos de nettbutikkene du vil handle hos og sjekk rabattsider for ekstra rabatter.

Romjulsalg - se våre tips til salget | Dagbladet Kredittkort
Bildekilde: www.dagbladet.no

Romjulssalg: De beste tilbudene

Et av de største salgene i landet er i gang! Tek loser deg gjennom romjulssalget her.

Oppdatert torsdag 28. desember: En håndfull nye tilbud i dag, deriblant en Chromecast med 4K til en hyggelig pris.

Tradisjonen tro ønsker vi i Tek å hjelpe deg med å vurdere gode tilbud når de melder seg, og romjulssalget er intet unntak. Som under de store tilbudsdagene i Black Week, går vi gjennom hundrevis av tilbud.

Hvis det er et produkt vi har testet (og likt!), og prisen er veldig god, havner det på listen!

Blant høydepunktene så langt finner vi blant annet en av de beste luftfukterne, som kommer veldig godt med nå om vinteren. Luften er tørr og tidvis vond, og da er det jo kjekt med litt ekstra fuktighet i luften!

Hvor lenge varer romjulssalget?

Romjulen er dagene mellom jul og nyttår, og regnes vanligvis å være fra 27. til 31. desember. Romjulssalget starter ofte samme dag, gitt at datoen ikke er en søndag, men her er det også variasjoner fra butikk til butikk.

Selv om det kalles romjulssalg, varer tilbudsdagene gjerne utover denne perioden. Derfor bruker også mange av forretningene betegnelser som nyttårs- eller januarsalg. Men nøyaktig hvor lenge salget eller tilbudene skal vare er opp til butikkene selv, og kan avhenge av alt fra varelager til planlagte budsjetter.

Lillemarkens - R O M J U L S S A L G ✨ Nå får du -30% på en hel handel hos  Tilbords Lillemarkens Kristiansand (gjelder ikke allerede nedsatte varer,  «bra
Bildekilde: m.facebook.com

Vær bevisst under romjulssalget

Det er lett å bli revet med når prisene er lave, spesielt når alt ellers er ganske dyrt. Da gjelder det å holde både hodet og lommeboken kaldt til du har fått sondert terrenget. Impulskjøp kan noen ganger ha noe for seg, men som oftest får du større utbytte av en handel når den er gjennomtenkt og noenlunde planlagt.

Også før romjulssalget kan det derfor være fint å ha gått noen runder på hva som trengs i husholdningen og hvor mye penger du har å bruke på disse tingene. Gjør du deg opp en mening om dette først, er det lettere å spare penger, og du får utnyttet tilbudene til det fulle.

Julen i Norge varer i 21 dager, den starter 24. desember (julaften) og avsluttes 13. januar (20. dag jul).

T.Lynn - Romjulssalg ✨ Alle varer 20%, en mengde varer 30-70% 🤩 Åpent fra  10-17 idag! • • • #tlynn #tlynnkrs #krsby #kristiansand #kvadraturen #salg  #romjul #nyttår #nyttårskjole #mote #fashion #colmar #fleischer | Facebook
Bildekilde: m.facebook.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Julen i Norge varer i 21 dager, den starter 24. desember (julaften) og avsluttes 13. januar (20. dag jul).

Folk spør også

Når er det romjulssalg?

Romjulen er dagene mellom jul og nyttr, og regnes vanligvis vre fra 27. til 31. desember. Romjulssalget starter ofte samme dag, gitt at datoen ikke er en sndag, men her er det ogs variasjoner fra butikk til butikk.

Fullstendig svar på www.tek.no


Når er nyttårssalg?

02. Januar - Januarsalg. Dette er frste arbeidsdag etter nyttr og rets frste skikkelige salgsperiode kan starte.

Fullstendig svar på www.24nettbutikk.no


Hvor lenge varer januarsalget?

Nr starter vintersalget? Vintersalget begynner i januar og kalles derfor for januarsalg. Salget varer som regel frem til mars eller pske.

Fullstendig svar på blogg.ya.no


Hva er romjul?

Romjul ble en betegnelse p perioden mellom disse dagene. Frste ledd i betegnelsen kommer av norrnt rmr, rommelig, og er brukt overfrt med betydningen #39;fri, ubundet av loven#39;, det vil si #39;som man ikke er lovplagt helligholde#39;.

Fullstendig svar på snl.no


Videoer

Video 1095 Rabatt, tilbud, salg, kampanje, kupp

Kollektivet: Musikkvideo - «Hold kjeften på deg»

Hvordan Handler jeg Aksjer? (NORDNET og DNB eksempel) [Aksjer for Nybegynnere #10]

Raske Menn - Har du donglebær i rompa?

Verdier

Når bør du SELGE aksjer? [Aksjer for Nybegynnere #11]

BRUGT elbil og risiko: Hvor længe holder batteriet? | bilguiden

Silje forklarer sparing og fond