Priser og modeller for Mustang Mach-E hos 32Chip

Oppdag prisene og modellene for Mustang Mach-E hos 32Chip. Utforsk de ulike batteristørrelsene og drivstoffalternativene. Les om prisreduksjoner for å imøtekomme norske avgifter og sammenligning med andre merker.

Introduksjon

Mustang Mach-E er en elektrisk SUV som kombinerer den ikoniske Mustang-arven med den moderne elektriske tidsalderen. Den er designet med kundenes ønsker og behov i fokus, og leverer en fantastisk kjøreopplevelse samt state-of-the-art tilkoblet teknologi. I denne artikkelen skal vi se nærmere på prisene for ulike modeller av Mustang Mach-E og de nye endringene som er gjort for å imøtekomme de norske avgiftene.

Mustang Mach-E, Pris | Ford Mustang Mach-E: Pris, rekkevidde og lansering i  Norge
Bildekilde: www.nettavisen.no

Mustang Mach-E Modeller og Batteristørrelser

Mustang Mach-E er tilgjengelig i forskjellige modeller med ulike batteristørrelser. Du kan velge mellom bakhjulstrekk eller firehjulstrekk, avhengig av dine preferanser. Her er en oversikt over de tilgjengelige modellene:

Modell Batteristørrelse Drivstoff Pris (NOK)
Standard Range RWD Oppgis ikke Bakhjulstrekk 457,700
Long Range RWD Oppgis ikke Bakhjulstrekk 536,050
Standard Range AWD Oppgis ikke Firehjulstrekk 535,550
Long Range AWD Oppgis ikke Firehjulstrekk 579,150
Long Range GT AWD Oppgis ikke Firehjulstrekk 663,450
Mustang Mach-E
Bildekilde: www.ford.kvernelandbil.no

Prisreduksjoner for å imøtekomme norske avgifter

Ford Motor Norge har gjort en storsatsing på Mustang Mach-E for å imøtekomme de nye norske avgiftene. Dette inkluderer reduserte priser, enklere bilhold for kundene og mer attraktiv finansiering. Her er de nye prisene for Mustang Mach-E-modellene:

  • Standard Range RWD: 457,700 NOK (ned fra 485,100 NOK)
  • Long Range RWD: 536,050 NOK (ned fra 568,900 NOK)
  • Standard Range AWD: 535,550 NOK (ned fra 568,000 NOK)
  • Long Range AWD: 579,150 NOK (ned fra 624,000 NOK)
  • Long Range GT AWD: 663,450 NOK (ned fra 708,300 NOK)

Ford har som mål å være det ledende merket innenfor elektrifisering både nasjonalt og internasjonalt. Denne prisreduksjonen er et ledd i deres konkurransestrategi i et tøft marked.

Se også

Sammenligning med andre merker

Det er verdt å merke seg at prisendringer også har skjedd hos andre merker som Tesla og MG. Disse prisendringene er en respons på konkurransen i markedet og endringer i avgifter. Det er viktig å holde seg oppdatert på de nyeste prisene og tilbudene før man tar en endelig beslutning.

Test av Ford Mustang Mach-E: Veldig nær det helt store - Norsk elbilforening
Bildekilde: elbil.no

Konklusjon

Mustang Mach-E er en fantastisk elektrisk SUV som gir deg den samme frihetsfølelsen som den ikoniske Mustang-arven. Med konkurransedyktige priser og gode kjøreegenskaper er Mustang Mach-E et attraktivt alternativ for de som ønsker å gå over til elektrisk kjøring. Ved å velge riktig modell og dra nytte av de nye prisreduksjonene kan du få en førsteklasses elektrisk kjøretøyopplevelse.

Vidar kjøpte nye Ford Mustang Mach-E usett – her er førsteinntrykket!
Bildekilde: www.nordlys.no

Folk spør også

Hva koster en Mustang Mach-E?

Prisene p den helelektriske SUV-en har ogs blitt enda mer attraktive, med en startpris fra bare 472 300 kroner. Med 5-rs fri service inkludert sikrer Mustang Mach-E kunder seg et forutsigbart eierforhold.


Hvor mange Mustang Mach-E er solgt i Norge?

Fra 2026 kalkulerer de med en driftsmargin p 8 prosent fra elbilene sine. Da er mlet ogs produsere to millioner elektriske biler. STORSELGER: Det finnes n over 11.000 eksemplarer av Mustang Mach-E p norske veier.

Fullstendig svar på www.tv2.no


Hvor mange hester i Mustang Mach-E?

Mach-E med bakhjulstrekk og den minste batteripakken yter 198 kW (269 hesterkrefter). Da gr 0-100 km/t unna p 6,9 sekunder. Toppfarten er satt til 180 km. Med trekk p alle fire med samme batteristrrelse gjres samme velse unna p 6,3 sekunder, mens toppfarten er den samme.

Fullstendig svar på elbil.no


Hvor lang elektrisk rekkevidde har Mustang Mach-E GT?

Et ikon. Sregen Mustang-stil med helelektrisk ytelse. Rekkevidde p opptil 600 km og tilgang til over 500 000 ladestasjoner over hele Europa. Ford Mustang Mach-E - ikke flg strmmen.


Videoer

Does the Mach-E pass the SORB test?

MUSTANG MACH-E v A ROCKET | Range | Ford

MUSTANG MACH-E v GRAVITY | Torque | Ford

From Behind The Wheel | Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E - vi har testet den en uke i jula

Ford Mustang Mach-E

Meet The Experts | Mustang Mach-E | Ford EU

Ford Mustang Mach-E Long range RWD