Slik blir OnePlus 11 - selskapets nye flaggskip

33

Utforsk OnePlus 11 - selskapets nye flaggskipsmobil med oppgradert design, Hasselblad-hjulpet kamera og rask lading. Lanseringen for resten av verden er planlagt den 7. februar. Finn ut mer om de spennende oppgraderingene i OnePlus 11 hos 32Chip.

Først til Kina, så til resten av verden.

En rekke mobilprodusenter slipper toppmodellene sine i Kina først, før de en stund senere kommer med «globale» varianter på alle språk og med Google bakt inn. OnePlus er en slik, og deres OnePlus 11 har nå blitt vist frem for første gang i Kina.

Mobilen bygger videre på designet vi fikk se i OnePlus 10T, men med en rund kamerahump på baksiden, og varianter med matt grønn eller matt svart bakside.

Вышла глобальная версия флагмана OnePlus 11 — от $699 в США и намного  дороже в Европе
Bildekilde: 3dnews.ru

Oppgraderinger og lanseringsdato

Som vanlig for en ny serie er det oppgraderinger over det meste av fjøla, og selv om vi ikke får vite pris eller salgsdato for Norge ennå, forteller OnePlus at telefonen vil lanseres for resten av verden den 7. februar.

Da vil den antakelig lande på norske breddegrader relativt samtidig med forventede nye Galaxy S23-modeller fra Samsung, og en knapp måned senere går mobilmessen i Barcelona av stabelen, så da øker konkurransen ytterligere.

В сеть просочилась спецификация OnePlus 11 Pro. Что предложит этот  предстоящий флагман? | Цифровой мир | Дзен
Bildekilde: dzen.ru

Størrelse og design

Det er en nokså stor telefon dette her, med 6,7-tommers skjerm. OnePlus har som regel ikke satset så mye på små telefoner, men heller puttet veldig mye teknologi inn i den rådende «normalstørrelsen».

Men der forgjengeren hoppet over noen gode egenskaper ved tidligere OnePluser kommer de tilsynelatende tilbake i denne; det loves et påkostet Hasselblad-hjulpet kamera og den fysiske stillebryteren som OnePlus har vært kjent for en årrekke er også tilbake.

Se også

Batteri og kamera

Del av den klassiske OnePlus-oppskriften er også store batterier og lynraske ladere. Det følger med lader for opptil 100 watt i pakken, sånn at du kan lade telefonen lynraskt. Batteriet er på 5.000 mAh, og er dermed på linje med det vi forventer fra store toppmodeller.

Hasselblad-navnet er tilbake på baksiden av telefonen, og den vil komme med en egen 13-fargers fargesensor for regulering av ting som lys, fargemetning og hvitbalanse.

Selve kameraene på henholdsvis 50 og 48 megapiksler virker å være litt «midt på treet» mot det aller beste som er å finne i flaggskiptelefoner. Sensorene er ikke blant de aller største. Men vi har sett kamera både overprestere og underprestere avhengig av hvor god helheten er - så noe mindre sensorer enn hos Samsung og Apple trenger ikke å bety store forskjeller i kvalitet.

En tredje kamerasensor tar seg som vanlig av zoom, men OnePlus presenterer den i stedet som et portrettmoduskamera.

ONEPLUS 11 - "УБИЙЦА ФЛАГМАНОВ" 2023 ГОДА ОТ ONEPLUS ЗА $580 🔥🔥🔥 -  YouTube
Bildekilde: www.youtube.com

OnePlus 12 og fremtiden

OnePlus 11 er en av deres flaggskipmodeller, men det nevnes også at OnePlus 12 vil bli avslørt i Kina 5. desember. Selskapet har en «1+4+X»-produktstrategi for å utvide OnePlus-økosystemet og forbedre integrasjonen mellom enheter som TV, hodetelefoner og nettbrett.

OnePlus 11 Concept, en konseptmobil, har også blitt presentert med innovativ teknologi for avkjøling av mobiler og et komplekst kamerasystem. Selv om denne konseptmobilen ikke vil bli solgt i butikkene, kan den nye avkjølingsteknologien finne veien til kommende flaggskipmodeller i de kommende årene.

Med stadige oppgraderinger og fokus på ytelse, design og kamerateknologi fortsetter OnePlus å være en konkurrent på det globale markedet for mobiltelefoner.

Dette er OnePlus sin nye mobil - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Folk spør også

Når kommer ny OnePlus?

Forvent en lansering i februar OnePlus 11 ble jo lansert tidlig i februar 2023.

Fullstendig svar på itavisen.no


Når kommer OnePlus 11 til Norge?

Den frste uken – fra i kveld 7. februar til salgsstart den 15. februar – kan du bestille OnePlus 11 og f OnePlus Buds 2 Pro inkludert.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hva er OnePlus nord?

OnePlus Nord er en lekker smarttelefon med 6,44” Optic AMOLED touchskjerm, firedobbelt hovedkamera, dobbelt selfiekamera og Snapdragon 765G gamingprosessor med 5G. Det kraftfulle 4100mAh batteriet sttter Warp Charge 30T hurtigoppladningsteknologi.


Hvor lang er OnePlus nord?

Ml og vekt

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Videoer

The Shmitas (sabbath years)

HOW TO START AN IMPORT EXPORT BUSINESS FROM HOME | INTERNATIONAL TRADE BUSINESS

Glorious and Conquering!

USB4 Deep Dive: What Every IT Professional Should Know

Leap Motion SDK

DETROIT EVOLUTION - Detroit Become Human Fan Film / Reed900 Film

В очко этих Юнитологов ► 2 Прохождение Dead Space Remake

NOTHING PHONE 2 - the 2.0.2a update