Apple setter opp prisen på iCloud-lagring

Prisene for iCloud-lagring har økt. Les mer om endringene i prisingen og sammenligningen med konkurrenter. Finn ut hvordan dette kan påvirke brukernes beslutninger.

Apple setter opp prisen på Apple One-abonnementet. Men du vil altså fremdeles spare penger.

Apple One samler fire Apple-abonnementer til en lavere pris per måned, og inkluderer opptil 200 GB lagringsplass i iCloud+. Og med familie­abonnement kan du invitere opptil fem andre personer, som får privat tilgang på alle enhetene sine.

Apple, Icloud | Apple slår til med månedlig prisøkning
Bildekilde: www.nettavisen.no

Prisendring i iCloud-lagring

Prisen for et individuelt abonnement med 50GB lagringsplass på iCloud drive er nå 219 kroner i måneden, opp fra 199 kroner. Tilsvarende har prisen for familieabonnementet, som har 200GB med delt lagring, økt til 289 kroner i måneden, mot 269 kroner tidligere.

Apple har satt opp prisen på lagring i skytjenesten iCloud i mange markeder utenfor USA, deriblant Norge. I USA er prisene foreløpig uendret, så det kan virke som om prisendringene i hovedsak skyldes valutakursen.

De nye prisene i Norge er som følger:

Lagringsplan Gammel pris Ny pris
50GB 199 kr/måned 219 kr/måned
200GB (familieabonnement) 269 kr/måned 289 kr/måned

Med andre ord er økningene på mellom 20 og cirka 35 prosent.

Apple, Icloud | Apple slår til med månedlig prisøkning
Bildekilde: www.nettavisen.no

Sammenligning med konkurrenter

Apple tilbyr kun 5 GB gratis lagring i iCloud, mens konkurrenten Google tilbyr 15 GB gratis på alle Google-kontoer. Apple er også noe dyrere enn Google om du vil kjøpe mer lagring. Google tilbyr riktignok ikke noe 50 GB-abonnement, men i stedet et 100 GB-abonnement til 17 kroner i måneden. Ellers kan du velge 200 GB for 29 kroner i måneden og 2 terabyte for 89 kroner i måneden. Microsoft tilbyr på sin side 5 GB gratis i sin OneDrive, og der kan du få 100 GB for 20 kroner i måneden eller 199 kroner i året. Dropbox tilbyr bare 2 GB lagring gratis, og her er prisen 12 euro i måneden (cirka 140 kroner) for 2 terabyte.

Se også

Apple iCloud-lagring og tjenestens betydning

iCloud er en skybasert lagringstjeneste som tilbys av Apple for å sikkerhetskopiere og synkronisere data på tvers av forskjellige enheter som kjører iOS eller macOS. Tjenesten gir brukerne muligheten til å lagre bilder, videoer, dokumenter og annet innhold i skyen og få tilgang til det fra hvor som helst. Tidligere tilbød Apple forskjellige lagringsplaner for iCloud, med ulike priser avhengig av mengden lagringsplass.

Denne endringen i prisingen av iCloud-lagring kan påvirke brukere som er avhengige av skyen for å sikkerhetskopiere eller lagre viktig informasjon. Det kan også være en faktor å vurdere for de som vurderer å oppgradere sin eksisterende lagringsplan eller kjøpe mer plass. Det er viktig å merke seg at iCloud-lagring fremdeles tilbyr en sikker og praktisk måte å sikkerhetskopiere og synkronisere data på tvers av Apple-enheter. Prisendringen kan imidlertid påvirke brukernes beslutninger og tvinge dem til å vurdere alternative lagringsløsninger.

Det er viktig å merke seg at iCloud-lagring fremdeles tilbyr en sikker og praktisk måte å sikkerhetskopiere og synkronisere data på tvers av Apple-enheter. Prisendringen kan imidlertid påvirke brukernes beslutninger og tvinge dem til å vurdere alternative lagringsløsninger.

Nedgrader lagringsplassen - Apple-kundestøtte (NO)
Bildekilde: support.apple.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Apple setter opp prisen på iCloud-lagring.

iCloud er en skybasert lagringstjeneste som tilbys av Apple for å sikkerhetskopiere og synkronisere data på tvers av forskjellige enheter som kjører iOS eller macOS. Tjenesten gir brukerne muligheten til å lagre bilder, videoer, dokumenter og annet innhold i skyen og få tilgang til det fra hvor som helst.

Tidligere tilbød Apple forskjellige lagringsplaner for iCloud, med ulike priser avhengig av mengden lagringsplass. Imidlertid har selskapet nå besluttet å øke prisene på iCloud-lagring.

Dette betyr at brukerne som ønsker å utvide sin iCloud-lagring må betale mer for å få tilgang til ekstra plass. Prisøkningen kan variere avhengig av den valgte lagringsplanen.

Denne endringen i prisingen av iCloud-lagring kan påvirke brukere som er avhengige av skyen for å sikkerhetskopiere eller lagre viktig informasjon. Det kan også være en faktor å vurdere for de som vurderer å oppgradere sin eksisterende lagringsplan eller kjøpe mer plass.

Det er viktig å merke seg at iCloud-lagring fremdeles tilbyr en sikker og praktisk måte å sikkerhetskopiere og synkronisere data på tvers av Apple-enheter. Prisendringen kan imidlertid påvirke brukernes beslutninger og tvinge dem til å vurdere alternative lagringsløsninger.

Folk spør også

Hvordan betale for iCloud?

Oppgrader til iCloud+ p Apple-enheten din G til Innstillinger, og trykk p navnet ditt.Trykk p iCloud, og trykk deretter p Administrer kontolagring eller Administrer lagring. ... Trykk p Kjp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement.Velg et abonnement og flg instruksjonene p skjermen.

Fullstendig svar på support.apple.com


Hvor mye koster ekstra iCloud?

iCloud+ 2 TB kr 129 pr. Plass til bilder, filer, sikkerhetskopier og mer.

Fullstendig svar på www.apple.com


Hvordan få bedre lagringsplass på iCloud?

Reduser strrelsen p iCloud-sikkerhetskopien G til Innstillinger gt; [navnet ditt] gt; iCloud.Trykk p Administrer kontolagring eller trykk p Administrer lagring, og trykk deretter p Sikkerhetskopier.Trykk p navnet til enheten du bruker.Sl av alle apper som du ikke nsker sikkerhetskopiere.Velg Sl av og slett.

Fullstendig svar på support.apple.com


Hva tar plass på iCloud?

Enhetslagring er den tilgjengelige lagringsplassen p iPhone, iPad, Mac eller andre Apple-enheter. iCloud-lagring holder bildene, filene, notatene dine og mer oppdaterte og tilgjengelige p alle enhetene dine.

Fullstendig svar på support.apple.com


Videoer

How to change Apple ID Password on your iPhone

How To Transfer iCloud Photos Videos to your PC easily & How to Transfer from iCloud to iPhone to PC

How to Recover Accidentally Emptied Trash on Mac (4 Ways)

Apple Marketing Strategy: Marketing strategy of Apple

How to Transfer iCloud Photos to Windows Computer easily

Why Samsung S22 Ultra is a better deal than iPhone 13 Pro Max (in Europe) PRICE COMPARISON!

First Time MacBook User after 2 Months - Mac or Windows?

iPhone 15 Pro Max - BETTER THAN ANDROID NOW! 😳(kinda)