Når er det salg etter jul?

Salget etter jul er et av de aller største salgene i løpet av året. Finn ut når romjulsalget starter og hvordan du kan handle smartere på salget etter jul. Sammenlign priser, sjekk prishistorikk og overvåk prisene med Prisjakt.

Salget etter jul er et av de aller største salgene i løpet av året. Det er nå du kan gjøre noen av de beste kuppene – så pass på og sjekk alle de gode tilbudene på vår kampanjeside for romjulsalget.

Salgskalender 2024
Bildekilde: www.24nettbutikk.no

Når er romjulsalget i 2023?

Romjulsalget begynner tradisjonelt på tredje juledag, det vil si 26. desember. Da åpner de fysiske butikkene igjen etter julehelgen. Men allerede 25. desember kan du gjøre et kupp, fordi mange nettbutikker tyvstarter romjulsalget en dag tidligere.

Salgskalender 2024
Bildekilde: www.24nettbutikk.no

Med Prisjakt kan du handle smartere på romjulsalget

Sammenlign prisene før du handler

Ikke stol på at kampanjetilbudene du finner i en butikk er de beste. Sammenlign prisene på Prisjakt – enten i en nettleser eller med vår populære mobilapp. Da ser du omgående om det er et godt kjøp eller ikke.

Sjekk prishistorikken

Prishistorikken vår avslører hvor ofte prisene har gått opp og ned i butikkene. Det hjelper deg å se om en butikk faktisk setter opp prisene før en kampanjeperiode, og om du bør slå til på det tidsavgrensede tilbudet eller vente på neste tilbud.

Overvåk prisen

Prisvarsler er utrolig nyttige. Da slipper du å se etter prisreduksjoner manuelt. Overvåk et produkt på Prisjakt. Da varsler vi deg når butikkene senker prisene eller når et produkt er tilbake på lager. Du kan få meldingen på e-post eller i mobil-appen.

Hva er mest populært på romjulsalget?

Erfaringen viser at det er størst interesse for TV, jakker, løpesko og bærbare datamaskiner. Men også sportklokker, smartklokker og PC-skjermer er ofte svært populære på romjulsalget.

Her er de ti mest populære produktkategoriene hos Prisjakt under romjulsalget i 2022:

  1. TV
  2. Jakker
  3. Løpesko
  4. Bærbare datamaskiner
  5. Sportklokker
  6. Smartklokker
  7. PC-skjermer
  8. Smarttelefoner
  9. Hodetelefoner
  10. Spillkonsoller

Topplisten er basert på statistikk over antall besøk per produktkategori mellom 25.12.22 og 31.12.22.

Birkeli Hereford | Sør-Arnøy
Bildekilde: m.facebook.com

Salgskalender 2024

Det å skulle planlegge og holde oversikt over når de ulike salgsperiodene starter og slutter, kan være krevende. Vi har derfor laget en oversikt over de viktigste salgsperiodene og salgsdagene for å hjelpe deg i planleggingen. I tillegg har vi laget noen salgsbannere for de ulike salgsperiodene og salgsdagene du kan benytte helt gratis.

02. Januar - Januarsalg

Dette er første arbeidsdag etter nyttår, og årets første skikkelige salgsperiode kan starte. Januarsalget står sterkt i Norge, og mange venter til etter jul for å handle billige varer på nett. Mange forbrukere forventer gode tilbud i denne perioden, så her er det bare å henge seg på.

15. Januar - Blue Monday

Den tredje mandagen i januar, med kallenavnet "Blue Monday", kalles vanligvis den mest deprimerende dagen i året. Mange forbrukere søker trøst i litt netthandelsterapi. Som butikkeier bør du utnytte denne dagen med markedsføringskampanjer designet for å spre litt glede blant deprimerte forbrukere.

11. Februar - Morsdag

Morsdagen er en hedersdag for mødre og feires den andre søndagen i februar. Det er vanlig å kjøre kampanje rundt to uker før morsdagen, med intensivering av kampanjen de siste dagene før. Mange kjøper gjerne i siste liten til morsdag, så det er en god mulighet for å tilby spesielle produkter og rabatter.

Uke 8, 9 og 10 - Vinterferie

Mesteparten av Norge har vinterferie i uke 8 og 9. Utnytt gjerne disse ukene til å kjøre et skikkelig vintertilbud.

14. februar - Valentine's day

Valentine's day er en feiring av kjærlighet og romantikk. Dagen markeres ved kjøp av gaver og sender beskjeder til ens kjære. Det er en god anledning for butikker å tilby spesielle produkter og rabatter.

Nyttårsalget (Januarsalget)

Nyttårsalget er en lang tradisjon i Norge som strekker seg tilbake til 80-tallet. Mange bytter inn julegaver, og det fører ofte til mye retur. Dermed har det blitt vanlig å vente til nyåret med å gjøre større innkjøp. Nyttårsalget starter vanligvis 5. januar, og markedsføringen kan gjerne starte noen dager før.

Blue Monday

Blue Monday er den tredje mandagen i januar og betegnes som den mest deprimerende dagen i året. Det er en god mulighet for butikker å tilby rimelige varer og spre litt glede blant forbrukerne. Markedsføringen kan gjerne starte en uke i forkant.

Morsdagen

Morsdagen feires den andre søndagen i februar og er en god anledning for butikker å tilby spesielle produkter og kampanjer rettet mot mødre. Kampanjen kan starte rundt to uker før morsdagen.

Vinterferie

Vinterferien varierer fra fylke til fylke, men de fleste har vinterferie i uke 8 eller 9. Dette er en god mulighet for å tilby vintertilbud og tiltrekke seg kunder som har tid til å handle.

Valentine's day

Valentine's day, eller Alle hjerters dag, er en feiring av kjærlighet og romantikk. Butikker kan utnytte denne dagen ved å tilby spesielle produkter og kampanjer rettet mot par og kjærester.

Med oversikten over salgsperioder og salgsdager kan du planlegge og tilpasse markedsføringen din for å maksimere salget og oppnå suksess etter jul.

10 strategier som kan hjelpe deg til å øke salget etter jul - Netthandel.no
Bildekilde: netthandel.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Julen i Norge varer i 21 dager, den starter 24. desember (julaften) og avsluttes 13. januar (20. dag jul).

Etter kirkemøtet i Nikea i år 325 ble 25. desember fastsatt som Jesu fødselsdag, og feiringen av denne dagen begynte med pavens tilskyndelse i Roma en gang mellom år 350 og 360. Tidligere (fra omkring år 200) var det først og fremst Jesu dåpsdag 6. januar (epifani eller helligtrekongersaften) som ble feiret. I Roma regnet man vintersolverv til 25. desember, men noen storfest var ikke til denne dagen før etter at den kristne festen var blitt etablert der på den dato. Noe etter hadde slutten av den opprinnelige innhøstningsfest Saturnalia strukket seg frem til 24. desember.

I norrøn tid og før Håkon den gode endret på det, var jul en feiring som vanligvis falt 19.–21. januar, midtvinterdagen, altså en god avstand fra vintersolverv. «Den av Snorri uppgivna tidpunkten för den fornnordiska julen vid midvinternatten inföll den 19–21 januari, dvs. just i mitten av perioden för den andra julmånadens fullmåne, vilket gör det sannolikt att det var vid denna fullmåne som den fornnordiska julen firades».

Folk spør også

Når er det salg i januar?

02. Januar - Januarsalg. Dette er frste arbeidsdag etter nyttr og rets frste skikkelige salgsperiode kan starte. Januarsalget str sterkt i Norge og mange venter til etter jul for handle billige varer p nett.

Fullstendig svar på www.24nettbutikk.no


Når er det mest salg på klær?

De fleste butikkene starter romjulsalget s fort som mulig etter julaften, som regel tredje juledag. Det er salg p nesten alle slags varer – klr, bker, sko og mobiltelefoner.

Fullstendig svar på blogg.ya.no


Hvor lenge varer romjulssalg?

Romjulssalget starter stort sett 1. juledag, 25. desember og varer helt fram til 31. desember.

Fullstendig svar på www.advent-kalender.net


Når kommer julevarer på salg?

− Erfaringsmessig kommer en del julevarer p tilbud i romjulen og p nyret, men det kommer helt an p hvor mye vi har igjen av julemat i butikk etter julehandelen. Hvor mye vi priser ned, er ogs avhengig av hvor stort volum vi har igjen.

Fullstendig svar på www.dagsavisen.no


Videoer

Staysman & Lazz - En godt stekt pizza

TEDxTromso - Henrik Aase - Ordinary decisions

Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL]

Breivik ble avbrutt av dommer

The 39 Steps (1935) Alfred Hitchcock | Robert Donat, Madeleine Carroll | Colorized Movie | Subtitles

Noen burde ikke bli foreldre

Møt tidenes mest ufreshe pølseselger

Sondre Bratland og Annbjørg Lien - Alle vegne